Disclaimer

Stollenwerk Consultancy besteedt de uiterste zorg aan de samenstelling van haar website.

Informatie

De informatie wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Aansprakelijkheid

Aan de inhoud van deze internetsite kunnen geen rechten worden ontleend. Stollenwerk Consultancy kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie.

Link naar andere sites

Op verschillende plaatsen in deze website wordt toegang geboden tot internetsites die door derden worden onderhouden. Stollenwerk Consultancy is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en kan ook niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites.

Copyright

Alle informatie op deze website in welke vorm dan ook (teksten, formulieren, afbeeldingen, kaarten, geluids- en videofragmenten etc.) is eigendom van Stollenwerk Consultancy, behalve als dit anders is vermeld. U mag de informatie alleen voor eigen gebruik opslaan. Als u citeert, dan met bronvermelding. Niets mag zonder schriftelijke toestemming van Stollenwerk Consultancy worden openbaar gemaakt en/of verveelvoudigd.

Publicatie en samenstelling

Stollenwerk Consultancy
Heeft u opmerkingen of suggesties met betrekking tot deze website? Neemt u dan svp contact op via het contactformulier.

Vormgeving en technische realisatie

Studio Impact
050 – 820 0956
studioimpact.nl
info@studioimpact.nl